The Afghan election: a five-star debacle With the UN's reputation in tatters and Washington in denial over Abdullah's exit, Obama must turn this round or look like a loser Simon Tisdall guardian.co.uk, Sunday 1 November 2009 14.30 GMT In Afghanistan's disreputable 2009 presidential election, everyone's a loser. Hamid Karzai's "victory", achieved by fraud and now by default, has left him a tarnished, diminished figure. The US administration that orchestrated the whole process still lacks the credible partner in Kabul it says is essential for success. The UN's reputation for probity lies critically wounded in the gutter, a victim of inaction and bitter infighting among officials. Nato's mission looks even more rudderless and ill-defined than before. The cause of the Afghan people, bemused and terrorised by turns, is no further forward and may in truth have been set back.

Suomalaiset rauhanturvaajat tappoivat. Kostoiskut tulossa. Pertti Manninen. Viikkosanomat. Sunnuntai 2009-11-01 klo 21:04. Viimeistään nyt suomalaiset leimataan samaksi maahantunkeutujaporukaksi kuin amerikkalaiset ja muut terrorismin vastaista sotaa käyvät valtiot. Onko Suomi nyt sitten jo sotaa käyvä maa, johon kesällä kirjoituksissa alettiin viitata, ja jotka ministerimme silloin kiivaasti kiistivät. Mikä voi olla pahempaa kuin omaisten kuoleminen vieraan maan luoteihin. Kosto elää!

Edellinen - Seuraava - Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.  

Numero
1064
tiistai 2009-10-27
Nettisanomat - Uusin - Linkit joka etusivulle - Haku -10 vuotta! - Ilmoitukset - Blogi: Viikkosanomat.fi - Mikael Lilius syytettynä - JJK:n fanit - Making this ruthless liar EU president is a crazy plan - Puolustusministeri Häkämies halusi minimoida sinkkiarkut? - Humpuukia! - Western export of the ballot box elixir is pure hubris

"Suomen laki vs. EU:n laki"
"ELONEN - se on makuasia".
"Blair kahlesissa - tulossa?"
"Humpuukia! - Hunpuukia! - Humpuukia!"
"We'll meet again Don't know where ..."
"Erkki Manninen"
"Bush seisoo"
"Bush ja Lipponen"
"Tämänkö miehen Keskusta pistäisi ehdolle?"
ASUNTOJA! KYLLÄ. 3. INHIMILLINEN. LUOTETTAVA. AIKAANSAAVA. JUSSI PAJUNEN. HELSINGIN LIBERAALIT. ITSENÄINEN LIBERAALI.
"Bush kahleissa - tulossa?"
"Året var 1957"
"Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut"
"Matti, Merikukka ja keskusta".
"populärmusik från VITTULA"


Om musikplinkande och andra mer eller mindre manliga aktiviteteter.

"...det finns scener som är så roliga i den här filmen att man nästan ramlar av stolen och ner pä golvet."

EN FILM AV REZA BAGHER EFTER MIKAEL NIEMIS SUCCÉROMAN


"Härski-Lehtinen vei leivän opiskelijalta"
"NATOn päämajasta, herra pääministeri"
"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa"
Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!"
"Matti Vanhanen ja Toivo Sukari ..."
"Antti Kaikkonen - jämäkkä päättäjä"
"Katainen varoittaa suruviestien riskin ..."
"Sukari: En muista keitä tuettiin. Vanhanen:"
"... keskustelevat uudesta El Doradosta."
"Oikeuskansleri pesi puhtaaksi Pekkarisen"
"Matti Vanhanen: "Tätä linjaa pitää jatkaa."
"Entä varallisuusvero, Eero Heinäluoma?"
"Laatikainen: Vaalien rahoitus on terveellä..."
"TV-dokumentti: Jouni Backman ja Tuija Brax
suunnittelevat sähköistä äänestystä."
"Paul Wolfowitz"
Pitkä-Matti haastoi ex-morsiamensa käräjille:
... Nyt minulle riittää! Nyt saat kunnon ..."
"Pekka Kettunen, mies joka tiesi liikaa"
"2000. funkkisbensa-asema puretaan"
"BONNE ANNEE 2009"


Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta ts. rikkoivat vaalilakia antaessaan vaalirahoitusilmoituksensa. Konnakabinetti.

28. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali 16. – 22.11.2009
Marraskuu lähestyy ja tuo tullessaan lasten ja nuorten oman elokuvaviikon. Vuoden 2009 kunniavieraaksi saapuu Raimo O. Niemi, ja ohjaajan tuotannolle on omistettu retrospektiivi. Rakastetut ruotsalaiset lasten- ja nuortenelokuvat ovat yksi vuoden teemoista. www.oulunelokuvakeskus.fi/lef


Ravintolat
Midnight Sun Restaurant
Ravintolat

Sauna ja kabinetti
Patong
Sauna

Majatalo
Phuket Patong
Majatalo-Huoneistot

Moposkootteri- ja autovuokraus
Patong - Kata
Mopot ja auto

Vene
Flying Finn

Phuket
Vene- Kalastus

Vuokrattava talo Thalangissa
Talo- Huvila




Numero
1064
tiistai 2009-10-27
"Suomen laki vs. EU:n laki"
"Suomen laki vs. EU:n laki". Eduskuntatalo, K.J. Ståhlberg ja Suomen lakikirja syksyisessä harmaudessa MTV3:n uutisnauhan pyöriessä ja kertoessa, että "EU kieltää vapaa-ajan" kalastuksen saaliin myynnin (muistinvaraisesti). Kuva viikko sitten tiistaina 1900-10-20 klo 19.10. Pertti Manninen.

Viikkosanomat. Lokakuu 26, 2009
Fortumin ex-toimitusjohtaja Mikael Lilius syytettynä edelleen pörssirikoksesta.

Fortumin ex-toimitusjohtajaa Mikael Liliusta ym. vastaan nostettu Perlos-tiedotusrikosjutun käsittely jatkui tänään Helsingin hovioikeudessa. Fortumin erityistehtäviin siirretty Mikael Lilius, joka keväällä näytteli itsensä vapaaksi toimitusjohtajuudesta menettämättä silti palkkaansa pitäisi vapauttaa nyt näistä erityistehtävistä ja lopettaa palkanmaksu, koska pörssiyhtiö Fortumin maine ja uskottavuus vaatii sivuun asettamista oikeusjutun käsittelyn ajaksi.

Liliustahan ei ole vielä tuomittu mistään, joten eí hän tietenkään syyllinen ole kyseiseen rikokseen ennen lainvoimaista päätöstä. Voihan hovioikeuden päätös olla vapauttavakin, aika näyttää, voihan juttu jatkua Korkeimmassa oikeudessakin, aika senkin näyttää.

Mikael Lilius ja nykyinen toimitusjiohtaja Tapio Kuula ovat tulleet kalliiksi suomalaisille asiakkailleen järjettömien optioidensa, useiden kymmenien miljoonien eurojen suuruisten, takia ja näin valtio, Jyri Häkämies teki moraalisesti väärin antaessaan siunauksensa menon jatkumiselle, siis optio-ohjelmaan osallistuneen palkitsemisella toimitusjohtajaksi.

Nämä herrat molemmat vakuuttavat, että Venäjän sijoitukset ovat turvallisia ja joskus tuottavia. Pahin kauhuskenaario on tietenkin se, että suuruudeltaan Saksan UMTS-seikkailujen suuruiset sijoitukset menettävät arvonsa tai niihin joudutaan jatkuvasti pumppaamaan uutta rahaa ja tulevat sähköäkäyttävien kansalaisten maksettaviksi.

Eivät nämä herrat takaisin mitään optioitaan maksaisi, ovathan he samalla tavalla kuin Soneran Kaj-Erik Relander sitoututtaneet meidän päättäjämme näihin vyyhtiin, eikä esim. Sauli Niinistö mitään virhettä myönnä. Levittelee vain käsiään, on tietämätön ja opettelee potkimaan palloa uskottavuutta saavuttaakseen.

Pertti Manninen. Viikkosanomat. Maanantai 2009-10-26 klo 18:01.

Lue myös!
Fortumin toimitusjohtaja Mikael Lilius linnaan? Ei narahtanut psykopaattisista optioista vaan Perloksen hallituksen jäsenenä epäilystä pörssitiedotusrikoksesta. Mikäli tuomitaan on erottava itse tai sitten erotettava Fortumista. Satojen (?) miljoonien optiot ovat tietenkin kiva kipuraha. Mainetta ei niilläkään saa takaisin!
http://www.nettisanomat.com/2008/03/12/etusivu.htm

Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö.
http://www.nettisanomat.com/2001/09/06/omistajalipponen.htm


Nettisanomat - Uusin - Linkit joka etusivulle - Haku -10 vuotta! - Ilmoitukset - Blogi: Viikkosanomat.fi - Humpuukia! - Funetista Facebookiin

"ELONEN - se on makuasia". JJK:n (Jyväskylä) fanikatsomossa juhlitaan sarjassapysymistä, kun peliä oli jäljellä muutama minuutti ja KPV (Kokkola) olisi tarvinnut vielä 2 maalia päästäkseen jatkoajalle, jonka pelaaminen kyllä olisi ollut vähän niin ja näin, kun taivas oli harmaa ja hämärän tulo melkein aistittavissa. KPV:n maalivahti Koponen (keltapaita) joutui jättämään pelikentän tunteiden kuumettua yhteentörmäyksen jälkeen. JJK:n Nam ja KPV:n pelaajat (nro 20 Sipilä) sekä mainostauluun nojaava pikkukatselija ihmettelevät tilannetta päätuomari Karin kirjoittaessa punaisen kortin kirjanpitoonsa. Kuva: Pertti Manninen sunnuntaina 2009-10-26 klo 15:50. Keski-Suomi: Jyväskylä. Harjun urheilukenttä. "Elonen on mukana kuvassa".


Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.

"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.




"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 




Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen



Kuvat isompina täällä!

Viikkosanomat N:o 49. Tämä on osa Nettisanomien numerosta, jota on muutettu vain seuraavasti: kirjasinkokoa on kasvatettu, kuvat pienennetty ja sivu kavennettu sekä sivun otsikosta on karsittu aikaisempien numeroiden aiheet ja lisätty "Mobi". Nettisanomien alkuperäinen numerointi ja nettiin viemistiedot on säilytetty ohessa. Sivu 2010-10-22, nettiin 2010-10-22, linkkejä 2010-10-22.
Viikkosanomat - Viikko - Week. Vastaava toimittaja Pertti Manninen.

Viikkosanomat. Tiistai 2009-10-27 - N:o 1064 - Kuva: "Suomen laki vs. EU:n laki". Eduskuntatalo, K.J. Ståhlberg ja Suomen lakikirja syksyisessä harmaudessa MTV3:n uutisnauhan pyöriessä ja kertoessa, että "EU kieltää vapaa-ajan" kalastuksen saaliin myynnin.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-10-27, nettiin 2009-10-27, linkkejä 2009-10-27.
Lisätty alun kuvalinkit 2009-10-29 ja 2009-10-30.
Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori
Mobi- Viikko 2009/10/27 - Kuva: "Suomen laki vs. EU:n laki". Eduskuntatalo, K.J. Ståhlberg ja Suomen lakikirja syksyisessä harmaudessa MTV3:n uutisnauhan pyöriessä ja kertoessa, että "EU kieltää vapaa-ajan" kalastuksen saaliin myynnin. - Kuva. "ELONEN - se on makuasia". JJK:n (Jyväskylä) fanikatsomossa juhlitaan sarjassapysymistä. Aki Sipilä, Nam Ik Kyung, Petteri Kari - Viikkosanomat tiistai 27.10.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - Luettelo - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 1064 - www.thailand.fiww.phuket.fi www.patong.fi www.thalang.fi www.flyingfinn.info www.midnightsunrestaurant.info




Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.

nettisanomat.com/2009/05//28/etusivu.htm



Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!
"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Näin se menee:
Maanantaina makkarat tehtiin,
tiistaina tikut vuoltiin,
keskiviikkona keitto keitettiin,
torstaina tupaan kannettiin,
perjantaina perheelle annettiin,
lauantaina liemi latkittiin,
sunnuntaina suu pyyhittiin.



Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Tiistai 08.03.2016.)