www.thailand.fi
www.phuket.fi
www.patong.fi
www.flyingfinn.info
www.midnightsunrestaurant.info

Midnight Sun Restaurant
Patong Kata
Ravintolat

Sauna ja kabinetti
Patong


Sauna


Majatalo
Phuket Patong

Majatalo-Huoneistot


Mopo- ja autovuokraus
Patong
Kata
Mopot-
Auto

Vene
Flying Finn

Phuket

Vene- Kalastus


Vuokrattava talo Thalangissa

Talo-
Huvila




Viikko 40 - Tiistai 2009-09-29

Edellinen
- Seuraava - Uusin
Blogi: viikkosanomat.fi

Vanhanen raivona Ylelle: "Todisteet pöytään!" Kuva
Matti Vanhanen Ylelle: FAKTAT PÖYTÄÄN. Kuva
Viime yönä: Ylen väite: Rakennusliike maksoi Vanhasen talon kuluja. Lue!
Arkisto 2008. Pääministeri Matti Vanhanen sekoilee puheissaan. Lue!
Arkisto 2009. "Vaaliraha ja kuittisotku Suomessa." Lue!
Viikko sitten! Mitta täyttyy. Pääkirjoitus. Lue!
Arkisto 2004. Populärmusik från VITTULA.  Om musikplinkande och andra mer eller mindre manliga aktiviteteter. 
"...det finns scener som är så roliga i den här filmen att man nästan ramlar av stolen och ner pä golvet."  Kuva!

Arkisto 2008. "... why it was not reformed sooner." Financial Times. Lue!


Vanhanen raivona Ylelle: "Todisteet pöytään!" - Silminnähden loukkaantunut pääministeri vaati todisteita "En riskeeraisi poliittista uraani" - Matti Vanhanen Ylelle: FAKTAT PÖYTÄÄN - Juuri nyt. Vanhanen kiistää Ylen väitteet rakennusyhtiön lahjasta.

ILTALEHTI.FI ja ILTASANOMAT tiistaina 2009-09-29 klo 14:45.

Viime yönä:

Ylen väite: Rakennusliike maksoi Vanhasen talon kuluja - uusisuomi.fi - Julkaistu: 28.9.2009 Päivitetty: 29.9.2009 2:06 (8 kommenttia klo 02:45)

TV2:n Silminnäkijä-ohjelma väitti illalla, että pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) on saanut rakentamaansa taloon rakennustarvikkeita yritykseltä, joka on urakoinut Nuorisosäätiölle kerrostaloja.
Ohjelma käytti nimetöntä lähdettä, ja se ei tavoittanut Vanhasta kommentoimaan väitettä. Pääministerin entinen vaimo Merja Vanhanen lopetti ohjelmassa puhelun lyhyeen eikä kommentoinut asiaa. Ohjelma ei kertonut, mistä rakennusliikkeestä oli kysymys.

Tiedon varmistuksesta ohjelma kertoi, että se löysi pätevän näytön Vanhasten saamasta varsin kalliista rakennustarvike-erästä, jonka maksoi Nuorisosäätiölle kerrostaloja urakoinut rakennusliike.
Ylen mukaan Vanhanen on rakentanut taloaan vuosina 1996–97 ja 1999–2000. Hän oli Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtaja 1998–2003 ja sitä ennen varapuheenjohtaja. Silminnäkijä-ohjelman näkemys oli, että rakennusliike pyrki tarvike-erän maksamisella edesauttamaan jatkourakoita säätiön tulevissa kohteissa. STT ei maanantai-iltana tavoittanut Vanhasen poliittista erityisavustajaa Jukka Ihanusta. STT http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/...

Yle: Vanhanen sai taloonsa tavaraa rakennusliikkeeltä - Helsingin Sanomat hs.fi 28.9.2009 22:49 | Päivitetty: 28.9.2009 23:33 (Vastauksia: 80 klo 03:30)

Ylen ajankohtaisohjelma Silminnäkijä väitti maanantaina illalla, että Matti Vanhanen (kesk) sai rakennusmateriaalia yritykseltä, joka urakoi asuintaloja Nuorisosäätiölle. Ohjelman mukaan materiaalilasku liitettiin Nurmijärven Lepsämän omakotitalon menoihin. Rakennustarvikkeet tulivat nimeltä mainitsemattomalta rakennusliikkeeltä. Ohjelman mukaan rakennusliike pyrki tarvike-erän maksamisella edesauttamaan jatkourakoita säätiön tulevissa kohteissa.

Helsingin Sanomat ei saanut illalla yhteyttä Vanhaseen. Ohjelman tekijät olivat saaneet nimettömän lausunnon, jonka mukaan Vanhaset eivät olleet maksaneet kaikkia rakennuskuluja. Tietoa yritettiin varmistaa vuosi. Ohjelman mukaan pätevä näyttö löytyi Vanhasten saamasta varsin kalliista rakennustarvike-erästä, jonka maksoi Nuorisosäätiölle kerrostaloja urakoinut rakennusliike. ... http://www.hs.fi/politiikka/...


Arkisto 2008. Pääkirjoitus perjantaina 2008-05-16.

Pääministeri Matti Vanhanen sekoilee puheissaan.
"Ilta-Sanomien mukaan pääministeri välillä tiesi ja välillä ei, lahjoittajien nimet. Nyt häntä on neuvottu valehtelemaan kansalaisille, sillä jos hän myöntäisi tienneensä saaneen rahaa Toivo Sukarilta, jonka hanketta Ideaparkia Vihdin Nummelaan hän julkean julkisesti ja lämpimästi kannattaa, niinkuin muuten myös Sipoon pakkoliitosta, lahjusrikoksen tutkinta voisi varmaankin käynnistyä ja pian tasavallan pääministeri olisi valtakunnan oikeudessa!

Näinhän sen kuuluisi mennä, jos on niin tyhmä ministeri, että ottaa lahjuksia ja jää niistä kiinni! Ei voi muuta toivoa kuin, että Vanhanen loppukautenaan hiukan ryhdistäytyisi ja hoitaisi koko maan asioita. Nettisanomat. Pertti Manninen.
http://www.nettisanomat.com/2008/05/16/etusivu.htm


Arkisto 2009. Katkelma Nettisanomien pääkirjoituksesta perjantaina 2009-07-17:

"Vaaliraha ja kuittisotku Suomessa. Eihän Keskusta tietenkään kiinni jää mahdollisista yhteyksistä, mutta kyllä se Kevan toiminta ja Markku Kauppisen toiminta pahalta näyttää, vielä voi uuttakin ilmetä, koska ”Etelän mediat” eivät tietenkään jätä asian selvittämistä kesken.
Ylilyöntejä HS:ssäkin sattuu, kun se tänään julkistaa jonkun tutkijan mielipiteen siitä, että puoluesihteeri Jarmo Korhosella on liikaa valtaa Keskustassa, mitä hittoa se tutkijalle kuuluu ja mitä hittoa HS tällaista julkaisee, on ihan Keskustan oma asia paljonko puoluesihteerille valtaa annetaan.

Pääministeri Matti Vanhanen on loukkaantunut epäilyksistä ja hokee että mitään laitonta ei ole tapahtunut. Kuitenkin jo hänen omaa vaalirahailmoituksensa oli laiton, mikä on jäänyt medialta huomaamatta. Katso Nettisanomien kirjoitus noin vuosi sitten.

Kun Sipoota ryöstettiin Keskustan ja Matti Vanhasen avustuksella, Nettisanomat julkaisi sloganin aina kirjoitustensa alussa: ”Rakentamisbisneksen läheisyys luo turvallisuutta, Vanhasen valinnat ja Mannisen manipuloinnit paljastuvat”.

Eihän tietenkään mitään näyttöä ollut, mutta nyt tämä sotku kertoo, että on ehkä sittenkin jotenkin mukavaa olla rakentamisbisneksen läheisyydessä jos se ei polta jalkoja tai siipiä."
http://www.nettisanomat.com/2009/07/17/etusivu.htm


Viikko sitten!

Nettisanomat tiistai 2009-09-22.

Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41.

Tähän aluksi pitkä lainaus Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervolan kolumnista tänään tiistaina 2009-09-22. Mervola: ”Ensin selvisi hieman Nova Groupin ja Kehittyvien Maakuntien Suomen (KMS) puoluerahoista. Sitten samoista asioita löytyi lisää ja lisää. Nyt harmaata aluetta on puolueita lähellä olevien säätiöiden toiminnassa. Puolueraha on leimautunut epäilyttäväksi. Puoluerahoituksen perinteinen toimintatapa joutuukin nyt arvioitavaksi. Kun puolueet ja poliitikot näyttävät ottaneen halulla vastaan kyseenalaisen liikemiehen rahoja, tilanne näyttää pahalta. Raha on ohittanut moraalin. Puoluerahoituksen harmaa vyöhyke on samankaltainen kuin huippu-urheilun dopingissa. Voittoja on haettu keinoista välittämättä. Puolueet käyvät lävitse samanlaista katastrofia kuin Suomen hiihto Lahden MM-kisoissa.

Tilanne ei ehkä enää puhdistu pelkällä tilien läpikäynnillä ja rahojen palauttamisella. Onkin pakko kysyä, pitäisikö kolmen suuren puolueen johdossa tapahtua aitoja puhdistuksia. Keskustan, kokoomuksen ja SDP:n vaalirahoituksesta on löytynyt erilaisia kyseenalaisuuksia. Ottavatko asioista vastuun puolueen puheenjohtajat vai puoluesihteerit? Vaihdokset voivat tilannetta ainakin symbolisesti korjata. Politiikan uskottavuus on yhteiskunnallisesti niin suuri asia, että sen eteen puolueiden on tehtävä selkeitä ratkaisuja.”
(Pätkä Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervolan kolumnista tänään tiistaina 2009-09-22.)

Nettisanomien pääkirjoitus jatkuu.
Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola on aika hienotunteinen, ehkä kaukaa viisas, kun naamioi sotkun kaikkien kolmen ison puolueen syyksi. Kyllähän Keskusta on ollut pääpukari ja sen puheenjohtaja Matti Vanhanen. Kaikki on viime kädessä peräisin siitä mädännäisyydestä, joka on sikinyt, pesinyt ja ja voimistunut puolueen puheenjohtaja Matti Vanhasen suojeluksessa. Siihen liittyy kaikkinainen lakien kiertäminen ja hyvien, eettisesti arvokkaiden asioiden hylkääminen. Näitä esimerkkejä vielä varmaan paljastuu lisää. Pohjimmaltaan on kyse todellisuudesta vieraantumisesta ja häikäilemättömästä, sydämettömästä heikompien polkemisesta, kaikilla tasoilla. Esimerkiksi puoluelaitoksen betonointipyrkimykset, joissa oikeusministeri Tuija Brax nuoleskelee milloin ketäkin mistäkin. Toinen esimerkki: Puoluetukea nostettiin heti kättelyssä niin paljon, ettei kehdattu edes prosenttia kertoa, vaan siinäkin piilouduttiin temppuun, joka kyllä paljastui (Nettisanomat 2007-04-17). Sipoon maakaappaus ("Suuri maaryöstö") oli samaa sukua. Heikompi jyrättiin ei edes pyyteettömästi vaan ilmeisen määrätietoisesti jotta päästäisiin sloganin ytimeen: "Rakentamisbisneksen läheisyys tuo, tai oliko se luo, turvallisuutta” (Nettisanomat 2007-07-05). Vanhanen on sielultaan (poliittiselta) mädäntynyt ja keskustan pitäisi tämä huomata. Puoluesihteeri Jarmo Korhonen on vain juoksupoika ja työmyyrä. Hänen lähtemisensä ei ratkaisisi mitään niin kauan kuin puolueen puheenjohtajana jatkaa Matti Vanhanen.

Vanhasen synti on siinä, että keskustan olisi pitänyt jatkaa eettistä perintöään, myös vähävaraisen kansanosan etujen ajamista. eikä pelkästään rikkaiden suosimista, mitä sen politiikka nyt on ollut. Hallituskauden alussa valtavat veronalennukset, autoveronalennukset, kotitalousvähennykset, hyvä on, pitäisi kuitenkin kertoa, että ne itse asiassa olivat ja ovat tulonsiirtoa hyväosaisille. Nyt häikäilemättömästi (näytelmän jälkeen) päästiin taas himppu lähemmäksi tasaveroa, kun arvonlisäveroa nostetaan 1:llä prosenttiyksiköllä. Tämä kaikki sopii kokoomukselle ja sen kannattajat taputtavat, politiikka on ollut hienoa.

Kokoomuksen osalta vaalirahoitussotkuissa on näkynyt vain puoluesihteeri Taru Tujusen kasvot. Puolueen puheenjohtajalta, ministeri Jyrki Kataiselta ei kukaan ole kysynyt: ”Oletteko tosiaan ollut tietämätön vaalilaista ja rahoituksen ilmoittamisvelvollisuudesta vai onko tällaiset lain määräykset teitä ja puoluettanne koskemattomia mitättömyyksiä, jotka vain häiritsevät syvällistä ajattelua?”

Mitta täyttyi, pitäkööt nyt muut hetken huolta tämän sotkun selvittämisestä. Ehkä olisi parasta julkaista vain pilakuvia.
Nettisanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Tiistai 2009-09-22 klo 20:13.

Lue myös mm!
Hallitusneuvottelut. Neuvottelutulos hallitusohjelmasta. Asiakirjan viimeisen sivun viimeinen asia: Puoluetuki ja lehdistötuki.
http://www.nettisanomat.com/2007/04/17/etusivu.html#paaministerikin

Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun.
http://www.nettisanomat.com/2008/05/15/etusivu.htm#sipoosibboviimeinen

Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! (Tuija Brax)
http://www.nettisanomat.com/2008/04/24/etusivu.htm

Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta.
http://www.nettisanomat.com/2009/09/20/etusivu.htm#konnakabinetti


Arkisto 2004.

Dagens Nyheter söndag 26.09.2004. populärmusik från VITTULA.
 

http://www.nettisanomat.com/2004/10/05/vittula.htm

nettisanomat tiistaina 05.10.2004.

populärmusik från VITTULA. 

Om musikplinkande och andra mer eller mindre manliga aktiviteteter. 

"...det finns scener som är så roliga i den här filmen att man nästan ramlar av stolen och ner pä golvet." 

EN FILM AV REZA BAGHER EFTER MIKAEL NIEMIS SUCCÉROMAN


Arkisto 2008. "There is, as yet, no proof of any corruption by any of the politicians involved, but the relaxed attitude of lawmakers to the law is undermining public confidence in politicians in general, and Mr Vanhanen's administration in particular." Financial Times päättää Suomen vaalirahoitusta koskevan artikkelin tänään tiistaina 2008-06-10 näin:
"But the questions remain of why such shadowy legislation was drawn up in the first place by a country so committed to transparency and why it was not reformed sooner."
Financial Times


Viikko 39.

Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
Viikko - viikko.fi

Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Katso!
Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa.
Lue!
Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. Lue!
Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Lue!
Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä.

RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden. Lue!
Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41. Lue!
Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. Lue!
Kokoomus. Nykypäivä.
Pääkirjoitus. Kallista vaalirahaa. Lue!


Viikko 39 - Keskiviikko 2009-09-23
Viikko - viikko.fi

Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. Katso!
Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vaatii: Uudet vaalit! Katso!
Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. Katso!
Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. Katso!
Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. Katso!


Viikko 39 - Torstai 2009-09-24
Viikko - viikko.fi

"Barry and Lady Lyndon". Katso!
Urpilainen tuomarina. Pääkirjoitus. Lue!
UN security council passes resolution on nuclear disarmament. Lue!
Arkisto 2007. "FÖRBJUD ATOMVAPNEN". Katso!
Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!


Viikko 39 - Lauantai 2009-09-26.
Viikko - viikko.fi

Pääkirjoitus. Kettusen eroraha vaatii rikoksen esitutkinnnan. Valtakunnansyyttäjä kehiin! Lue!
Iran nuclear plant: Miliband refuses to rule out military action. Lue!
UN security council passes resolution on nuclear disarmament. Lue!
Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!






Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

TV-katsaus. Pääkirjoitus. Lue!
Helsingin Sanomien ulkomaan osasto kiinni sunnuntaisin? Pääkirjoitus. Lue!
Rädda Israel från dess regering. Aftonbladet 24.8.2009. Ledare. Läs!
Ruotsi puolustaa sananvapautta. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus 25.08.2009. Lue!
Björn Wahlroos-story. Nettisanomien kirjoituksia 1999- Lue! 

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut elokuun 26. päivän tienoilta. Klikkaa kuvaa!

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Viikkosanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 



Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


N:o 34.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-09-29 ja 2009-11-13 (karsinta), nettiin 2009-11-13, linkkejä 2009-11-13.

Viikkosanomat 2009/09/29 - Vanhanen raivona Ylelle: "Todisteet pöytään!" - Matti Vanhanen Ylelle: FAKTAT PÖYTÄÄN. - Viime yönä: Ylen väite: Rakennusliike maksoi Vanhasen talon kuluja. - Arkisto 2008. Pääministeri Matti Vanhanen sekoilee puheissaan. - Arkisto 2009. "Vaaliraha ja kuittisotku Suomessa." - Viikko sitten! Mitta täyttyy. Pääkirjoitus. - Arkisto 2004. Populärmusik från VITTULA.  Om musikplinkande och andra mer eller mindre manliga aktiviteteter.  "...det finns scener som är så roliga i den här filmen att man nästan ramlar av stolen och ner pä golvet." - Arkisto 2008. "... why it was not reformed sooner." Financial Times. -Viikkosanomat tiistai 29.09.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - http://www.viikkosanomat.fi - N:o 34.


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".


Viikko 40 - Tiistai 2009-09-29

Edellinen
- Seuraava - Uusin
Blogi: viikkosanomat.fi

Vanhanen raivona Ylelle: "Todisteet pöytään!" Kuva
Matti Vanhanen Ylelle: FAKTAT PÖYTÄÄN. Kuva
Viime yönä: Ylen väite: Rakennusliike maksoi Vanhasen talon kuluja. Lue!
Arkisto 2008. Pääministeri Matti Vanhanen sekoilee puheissaan. Lue!
Arkisto 2009. "Vaaliraha ja kuittisotku Suomessa." Lue!
Viikko sitten! Mitta täyttyy. Pääkirjoitus. Lue!
Arkisto 2004. Populärmusik från VITTULA.  Om musikplinkande och andra mer eller mindre manliga aktiviteteter. 
"...det finns scener som är så roliga i den här filmen att man nästan ramlar av stolen och ner pä golvet."  Kuva!

Arkisto 2008. "... why it was not reformed sooner." Financial Times. Lue!

Sivun alkuun!


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Tiistai 08.03.2016.)